top of page

tors 15 juni

|

Strandparken

Guidad visning av utegym i Strandparken

Omnigyms representanter är på plats vid utegymmet i Strandparken och svarar på dina frågor om utrusningen. Under perioden 15 juni – 19 juli är alla träningssugna välkomna att träna i det tillfälliga utegymmet i Strandparken i Örnsköldsvik.

Guidad visning av utegym i Strandparken
Guidad visning av utegym i Strandparken

Tid och plats

15 juni 2023 12:00 – 14:00

Strandparken, 891 60 Örnsköldsvik, Sverige

Om evenemanget

Tycker du om att träna utomhus? 

Under perioden 15 juni – 19 juli är alla träningssugna välkomna att träna i det tillfälliga utegymmet i Strandparken i Örnsköldsvik.

Varje maskin har ställbara vikter för att erbjuda optimala träningsmöjligheter för användare i alla åldrar, samt tydliga användarinstruktioner och sensorer som mäter användningen. Utegymmet är en tillfällig testanläggning för att undersöka intresset för ett utegym på platsen.

På torsdag 15 juni kl 12:00 kommer det att finnas representanter från företaget Omnigym på plats i Strandparken för att svara på dina frågor om utrustningen. Under testperioden kommer användare även kunna svara på en digital enkät om utegymmet, som är en del av en större studie som kallas global user study. Studie syftar till att samla information om användarnas erfarenheter av utegym och att öka förståelsen för människors motionsvanor.

Här kan du läsa mer om studien och tycka till om utegymsutrustningen.

Dela detta evenemang

bottom of page