top of page

VISITÖVIK.SE
- din inspirationsguide till Örnsköldsvik

VisitÖvik.se är din digitala inspirationsguide till staden Örnsköldsvik.

Här samlar vi allt roligt, spännande & intressant som finns att hitta på i Övik - på ett ställe.

Vare sig du bor i, besöker, passerar eller längtar tillbaka till Örnsköldsvik

- hoppas jag att du hittar något för just dig!

Om Anna
- initiativtagare till VisitÖvik.se

"Som inredningsdesigner med över 20 års erfarenhet av att arbeta med färg & form, samt med ett brinnande intresse för att använda text & bild för att berätta en "story", vill jag nu samla mina kunskaper och paketera dem här för dig i form av en inspirationsguide. VisitÖvik.se är utformad för dig som besöker, kommer ifrån eller bor i Örnsköldsvik.

Jag har en lång kreativ karriär bakom mig där jag bl.a arbetat som frilansande inredningsstylist, kommunikatör, dekoratör, marknadsförare, författare & journalist. Att få vara med och bidra till att skriva Öviks historia (och såklart framtid!) ser jag som en otroligt rolig resa. Och självklart kan jag inte skriva denna "story" utan dig! Du som bor i Örnsköldsvik - ÄR staden. Så samla alla dina idéer, tankar och funderingar och hör av dig. Vem vet, kanske kan vi arbeta ihop framöver!"

Team VisitÖvik.se

Just nu är det jag, Anna, som står för det kreativa arbetet med VisitÖvik.se. Men vem vet - kanske blir vi fler i framtiden? Har du en idé och vill samarbeta med mig, tveka inte att höra av dig!

bottom of page